loading...
آموزش ترخیص کالا
نیکزاد بازدید : 61 1399/11/04 نظرات (0)

در مقالات قبل و در کلاس های آموزش صادرات کالا، واردات و ترخیص کالا درباره اهمیت انتخاب بازار صحبت کرده ایم. و دلیل مهم بودن این موضوع را بیان کرده ایم.

حال قصد داریم در این مقاله روش هایی برای تعیین و انتخاب بازار هدف بیان کنیم. فرایند ارزیابی فرصت های صادراتی در سراسر جهان پیچیده است.

بنابراین قطعا با مطالعه دقیق این روش ها می توانید نتایج خیلی خوبی درمورد بازارهای هدف بدست آورید.

روش های انتخاب بازار در عرصه بین المللی

انتخاب بازار هدف در سطح بین المللی، از اقدامات مشکل  موثر در امر تجارت به حساب می آید. زیرا هر کشور قوانین و مقررات مخصوص به خود را دارد.

همچنین تعداد رقبای بین المللی بسیار زیاد می باشد. درنتیجه برای بدست آوردن بهترین نتایج و مناسب ترین بازار برای کالای صادراتی یا وارداتی، باید رویکرد و روش های متفاوتی داشته باشید. مهمترین روش ها عبارتند از:

رویکردهای کیفی

به استناد پاپادوپولیس و دنیس (۳۹-۱۹۹۸)، بیشتر رویکردهای کیفی نوعا با شناسایی فهرست کوتاهی از کشور ها آغاز میشوند. که هدف از آن، بررسی بیشتر از رهگذر تعیین اهداف و ایجاد تنگناها در مسیر صدور یک کالای خاص به هریک از کشورهای مورد بررسی است.

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از گمرک شهریار

رویکردهای کمی

پاپادوپولوس و دنیس رویکردهای کمی را نیز به دو طبقه تقسیم کرده اند:

  • روش های گروه بندی بازار
  • روش های برآورد بازار

source: انتخاب بازار هدف بين المللی

نیکزاد بازدید : 51 1399/10/16 نظرات (0)

در امر تجارت های بین المللی، اصول مهمی در آموزش صادرات کالا هستند که هر تاجری باید از آنها اطلاع داشته باشد. در مقالات قبل درمورد معافیت ها در زمان ترخیص کالا صحبت کرده ایم.

در این مقاله قصد داریم به قانون های معافیت پرداخت عوارض های صادراتی کالا از سمت وزارتخانه های مربوطه جمهوری اسلامی ایران تعیین شده اند، بپردازیم.

اطلاع از این قوانین می تواند امر صادرات کالا را تسهیل کند، با مشکل روبه رو نکند، یا هزینه های صادرات کالا را تا جای ممکن کاهش دهد.

قوانین معافیت پرداخت عوارض کالاهای صادراتی

ماده واحده از تاریخ تصویب این قانون، صادرات کالا و خدمات از پرداخت هرگونه عوارض معاف است. و هیچ یک از وزارتخانه ها، سازمان ها، نهادها، دستگاه های اجرایی، شهرداری ها و شوراهای محلی، استانی و کشوری که مطابق قوانین و مقررات حق و وضع و اخذ عوارض را دارند، مجاز نیستند از کالاها و خدماتی که صادر می شوند عوارض اخذ نمایند یا مجوز اخذ آن را صادر کنند.

تبصره ۱: آیین نامه اجرایی این قانون به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت ظرف مدت ۲ ماه پس از تاریخ ابلاغ این قانون به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از گمرک شهریار

 بند (ب)  ماده ۱۰۴ قانون برنامه پنجم توسعه کشور

این بند اخذ هرگونه مالیات و عوارض از صادرات کالاهای غیر نفتی و خدمات در طول برنامه ممنوع است.

به منظور ارتقاء سطح کیفی کالاهای صنعتی تولید، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور مکلف است در لوایح بودجه سنواتی اعتبار موضوع تبصره (۲) مده (۳) قانون را در قبل اعتبارات وزارت صنایع و معادن پیش‌بینی و منظور نماید. تا توسط وزارت مذکور برای اجرای پروژه های تحقیق و توسعه کالاهای صنعتی به مصرف برسد.

وزارت صنایع و معادن مکلف است فهرست کالاها و تولیداتی را که حفظ تولید و اشتغال آنها مستلزم تعیین تعرفه مناسب می باشد، تهیه و به هیات وزیران پیشنهاد نماید. اتخاذ تصمیم در خصوص تعرفه این قبیل کالاها بنا به پیشنهاد وزارت مذکور خواهد بود.

source: قانون معافيت صادرات كالا

نیکزاد بازدید : 70 1399/10/06 نظرات (0)

از اصول مهم آموزشی در کلاس های آموزش صادرات و واردات کالا، تجزیه و تحلیل رقبا در بازار هدف می باشد. به هر میزان که  این تجزیه و تحلیل دقیق تر انجام شود، صادرات و واردات کالا به بازار هدف  مقصد، موفق تر صورت می گیرد.

برای دسترسی دقیق به شناخت رقبا و تحلیل  آنها نیاز است یکسری اقداماتی انجام شود. که درنتیجه، این اطلاعات جمع  آوری شده و در جدول های متفاوتی درج شوند.

یکی از این جدول ها SWOT می باشد. با کامل کردن جدول SWOT می توان به راحتی، رقبا را آنلایز کرده و در بازار از آنها پیشی گرفت.

نمودار SWOT چیست؟

نمودار  SWOT نموداری است که در آن رقیب تجاری را از لحاظ نقاط قوت و ضعف، فرصت ها  و تهدیدها مورد بررسی قرار می گیرد. برای درک بهتر این موضوع هریک را به  طور جداگانه مورد بررسی قرار داده ایم.

نقاط قوت (Strenght)

– توان بالقوه چشمگیر خدمات فنی و مهندسی کشورو وجود مازاد عرضه در این زمینه.

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از گمرک شهریار

– تجارب حاصل از اجرای طرح های عمرانی و حضور ممتد کشور در برخی از صنایع مهم.

– رشد چشم گیر فارغ التحصیلان رشته های فنی مهندسی و دانشجویان شاغل به تحصیل در این رشته ها.

– نفوذ در برخی از بازارهای خارجی و تجارب حال از حضور در این بازارها.

نقاط ضعف (Weakness)

–  ضعف های موجود در شاخه خدمات فنی و مهندسی کشور، از قبیل کوچک بودن  اندازه، نداشتن توان مالی، عدم توزیع مناسب شرکت ها و نامتجانس بودن حوزه  های تخصصی، رقابت شرکت های تولیدی و غیره.

فرصت ها (Opportunities)

– بازار رو به گسترش خدمات فنی و مهندسی در سطح جهان و به ویژه کشورهای آسیایی و خاورمیانه.

– وجود روابط مناسب یا  رو به بهبود با بسیاری از کشورهای بازارهای خدمات فنی و مهندسی همسایه.

تهدید ها (Threats)

– وجود رقیبان بزرگ و توانمند در بازارهای جهانی و سهم بالای آنها در بازار.

– توسعه نیافتگی، بی ثباتی و نبودن توان مالی در بخش شایان توحهی از بازارهای هدف برای صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران.

source: تحليل SWOT

نیکزاد بازدید : 51 1399/10/01 نظرات (0)

در مقاله قبل گفتيم افرادي كه تمايل به انجام تجارت هاي بين المللي دارند، در مرحله اول نياز به آموزش واردات، صادرات و ترخيص كالا دارند. علاوه بر آموزش، هر فرد يا شركتي كه قصد انجام اين چنين امور را دارد، بايد مدارك لازم براي اجازه صادرات و واردات هم، به نام آن فرد يا شركت صادر شده باشد.

همچنين در بخش اول اين مقاله درمورد كارت بازرگاني و كالاهايي كه واردات آنها به كشور ممنوع مي باشد توضيح داديم. حال به بررسي بقيه موارد مي پردازيم.

صادرات كالهاي مستعمل ساخت ايران، نياز به اخذ مجوز ندارند. صادرات كالاهاي مستعمل مشمول پرداخت مشوق صادراتي نمي گردد. نحوه ارزش گذاري، تعيين قيمت پايه صادراتي براي اين قبيل كالاها در موارد خاص، به شكل محموله اي تعيين قيمت مي گردند.

شرايط صدور كالاهاي صادراتي آرايشي و بهداشتي

صادرات مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي نياز به گواهي بهداشت از حوزه (معاون غذا و دارو توابع استاني) وزارت بهداشت ندارد.

درمورد كالاهيي كه كشور مقصد گواهي بهداشت را شرط ورود كالا از ايران اعلام نموده است، براي تسريع در امر صادرات، با هماهنگي وزارت امور خارجه، صدور گواهي بهداشت لاتين به كليه دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور واگذار گرديده است.

مطالعه بيشتر: ترخيص كالا از فرودگاه امام خميني

شرايط صدور گواهي بهداشت نباتي

گواهي مذكور توسط سازمان حفظ نباتات وابسته به وزارت كشاورزي صادر مي گردد. طبق ماده ۱۸ آيين نامه اجرايي قانون حفظ نباتات، فراورده هاي نباتي كه از ايران به كشورهاي خارج صادر مي شود، به وسيله كارشناسان قرنطيه بررسي مي شوند. درصورت سلامت كالا، گواهي بهداشت نباتي صادر مي شود.

شرايط صدور گواهي بهداشت دامي

گواهي مذكور توسط سازمان دام پزشكي كشور صادر مي شود. طبق ماده ۷ قانون دام پزشكي كشور مصوب ۱۳۵۰، صدور و ورود هر نوع دام زنده، تخم مرغ نطفه دار، اسپرم دام، فراورده هاي خام دامي، داروها، واكسن ها، سرم ها، مواد بيولوژيكي و مواد ضدعفوني كننده، سموم دامپزشكي و مواد غذايي متراكم و مكمل غذايي دام و داروهايي كه براي ساخت مواد نامبرده مورد نياز است بايد با موافقت وزارت جهاد سازندگي (سازمان دام پزشكي كشور) صورت گيرد.

source: صادرات كالاهای بهداشتی و دامی

نیکزاد بازدید : 49 1399/09/25 نظرات (0)

از آنجایی که تجارت های بین المللی از مهمترین فعالیت های هر کشوری به حساب می آیند، نیاز به آموزش صادرات، واردات و ترخیص کالا برای افراد مبتدی می باشد.

همانگونه که می دانید تجارت های بین المللی پیچیدگی های متفاوتی دارد، زیرا هر کشور قوانین خاص خود را دارد. پس تمام افراد نمی توانند، اقدام به تجارت کنند.

صادرات توسط چه افرادی انجام می شود؟

در مراحل صادرات و واردات، پروفرما توسط فروشنده صادر می گردد و در آن شرایط قرارداد Incoterms ذکر می شود. به طور کلی افرادی که شرایط زیر را داشته باشند می توانند اقدام به صادرات کنند.

  • کارت بازرگانی داشته باشند.
  • با مقررات صادرات (با کالای ممنوع الصدور) آشنایی داشته باشد.
  • مدارک مربوط به استاندارد، حفظ نباتات و بهداشت (با توجه به نوع کالای صادراتی به گمرک ارائه دهد)
  • اظهارنامه صادراتی را تکمیل نماید (یا وکالت به حق العمل کار گمرکی بدهد).
  • از قیمت صادراتی اطلاع داشته باشد.
  • از ضوابط فنی در بازار های هدف اطلاع داشته باشد.
  • و در شرایط فروش FOB و CFR فروشنده باید اطلاعات مذکور را داشته باشد.

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از گمرک شهریار

بر اساس قوانین گمرکی کشور، کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده ی آن، اعم از حقیقی و حقوقی، می توانند اقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات کالا کند.

این تجارت برون مرزی از ثبت سفارش و ترخیص کالا تا واردات از مناطق آزاد، حق العمل کاری در گمرک و صادرات کالاهای مجاز را در بردارد. همچنین دارندگان کارت بازرگانی می تواند به صورت فردی یا از طریق شرکت به تجارت مشغول شوند.

تمام کشورهای دنیا بر اساس پروتکل و قوانین خود واردات و صادرات برخی از کالاها را به مرز گمرکی خود ممنوع کرده اند. این پروتکل ها بر اساس قوانین هر کشور متفاوت است. برای مثال در کشورمان واردات و صادرات برخی از کالاها بر از نظر شرعی و برخی دیگر از نظر قانونی ممنوع الصدور هستند.

source: مراحل صادرات كالا توسط چه كسي انجام ميشود؟

نیکزاد بازدید : 51 1399/09/14 نظرات (0)

قبل از اقدام به امر صادرات و واردات و یا شرکت در کلاس های آموزش صادرات، واردات و ترخیص کالا اطلاع از برخی مطالب بسیار سودمند است.

برای  مثال صادرات و واردات انواع مختلفی دارند و به قصد های مختلفی هم انجام می  شوند. یکی از این روش ها، صادرات یا واردات قطعی کالا است. صادرات یا  واردات قطعی به معنای فروش یا استفاده از آن کالا به صورت دائم در کشور  مقصد می باشد.

ماده ۱۰ آیین نامه مقررات صادرات و واردات کالاهایی که  به تشخیص گمرک ایران برای فروش وارد و صادر می گردند، اعم از اینکه به  همان شکل یا پس از انجام عملیات به فروش برسد، کالای تجاری تلقی خواهند شد.

کالا در موارد زیر تجاری تلقی نمی گردد:

الف- نمونه های تجاری و تولیدی و نمونه برای بررسی و آزمایش در حدی که می‌تواند نمونه تلقی شود به تشخیص گمرک ایران

ب-  ماشین آلات، تجهیزات، اجزا و قطعات مربوطه، مورد نیاز واحدهای تجاری فاقد  کارت که در مواقع لزوم در حد نیاز خود با تشخیص وزارت بازرگانی راساَ  وارد  می نمایند.

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از گمرک شهریار

پ-  عملیات ورود و صدور کالا توسط دستگاه های اجرایی دارای ردیف بودجه منطبق  با وظایف و در جهت نیل به اهداف آن دستگاه با اطلاع وزارت بازرگانی که برای  تامین نیاز و نیل به اهداف عمومی آن دستگاه انجام می شود.

در موارد  خاص که وزارت بازرگانی تشخیص می دهد ورود کالا برای انجام عملیات تجاری  است، ضمن توقف جریان مراتب را به هیئت دولت گزارش می نماید.

ت- صدور کالا توسط صادرکنندگان مبتدی برای یک دوره حداکثر ۶ ماهه در آغاز کار با مجوز وزارت بازرگانی.

ث-  وسایل و ملزومات مورد نیاز واحدهای تحقیقاتی، علمی، پزشکی آموزشی،  آزمایشگاهی کاتالوگ، بروشور و کتابچه حاوی مشخصات فنی و تجاری کالا، نقشه  های فنی و نمونه های فاقد بهای ذاتی کالای مورد نیاز پیمانکاران و مشاوران  با تشخیص وزارت بازرگانی.

source: مقررات واردات قطعی كالا

نیکزاد بازدید : 46 1399/09/08 نظرات (0)

تجارت یکی از مهمترین راههای رونق اقتصادی هر کشوری می باشد. به همین دلیل همه کشورها اقدام به برگزاری کلاس های آموزش صادرات کالا کرده اند.

علاوه بر این دولت ها برای سهولت و افزایش مبادلات تجاریِ بین المللی یکسری تسهیلاتی را در اختیار تجار قرار داده اند. به این تسهیلات مشوق های صادارتی گفته می شود.

مشوق های صادراتی

  • به مجموعه جوایز ، کمک ها یا تسهیلاتی که در اختیار صادر کنندگان قرار داده می شود، مشوق صادراتی یا incentive Export اطلاق می شود. مهمترین این مشوق ها عبارتند از:
  • بازپرداخت حقوق ورودی، مواد اولیه، قطعات به کار رفته در تولبد کالاهای صادراتی
  • اعطای جایزه
  • معاف بودن درآمدهای صادراتی از پرداخت مالیات، مستند قانونی برای این معافیت، قوانین برنامه سوم و چهارم می باشد. طبق بند د مادخ ۳۳ قانون برنامه چهارم: (برقراری هرگونه مایات و عوارض برای صادرات کالاهای غیرنفتی و خدمات، در طول برنامه، ممنوع است.)

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از فرودگاه امام خمینی

جایزه صادراتی

به جوایز صادراتی که وزارت بازرگانی به صادر کننده اعطا می کند (سوبسید) گفته می شود. که معادل آن در زبان فارسی یارانه می باشد.

پرداخت جوایز صادراتی می تواند بنا به دلایل زیر باشد:

– افزایش قدرت رقابت صادر کنندگان در بازار های بین المللی

– جبران تمام یا بخشی از افزایش هزینه تولید کالاهای صادراتی

source: مشوق های صادراتی

نیکزاد بازدید : 44 1399/09/03 نظرات (0)

هر كشوري براي پيشرفت روابط بين المللي خود دست به يكسري اقدامات تجاري مي زند. از برگزاري كلاس هاي آموزش صادرات، واردات و ترخيص كالا گرفته تا تبادل كالا و محصولات خود با ساير كشورها.

يكي از اين اقدامات اعزام هيات تجاري به كشور هاي مختلف مي باشد كه به منظورهاي زير انجام مي گيرد:

  • انتخاب بازارهاي هدف
  • يافتن طرف تجاري
  • تاسيس دفتر نمايندگي
  • امكان تهيه مواد اوليه
  • جذب سرمايه خارجي
  • و غير

ميزان  اهميت اين كار در اين حد مي باشد كه اعزام هيات تجاري هم مي تواند از طرف  اتاق بازرگاني ساپورت شود و هم مي تواند به صورت خصوصي صورت گيريد.

اين  افراد با حضور در نمايشگاه، بازديد از پارك‌هاي فناوري، حضور در نشست‌هاي  B۲B با شركت‌هاي متناظر، تحليل و ارزيابي بازارهاي آن كشور، …  اطلاعات  مورد نياز را بدست مي آورند.

اين روش به دليل داشتن ويژگي هاي مثبت بسيار زيادي كه دارد از طرف دولت ها مورد استقبال قرار مي گيرد. ويژگي هايي مانند:

مزاياي اعزام هيات تجاري نسبت به ساير روش ها

هيات  تجاري مي تواند به عنوان موثرترين ابزار توسعه صادرات تلقي شود. مشروط بر  آنكه از سازماندهي خوبي برخوردار باشند. اعزام آنها در زمان مناسب صورت  گيرد و براي آنان برنامه دقيق، منظم و متنوعي تنظيم شود.

مطالعه بيشتر: آموزش صادرات كالا

از جمله مزاياي اعزام هيات تجاري نسبت به ساير روش هاي توسعه صادرات:

امكان  فروش مستقيم – بدون واسطه و فوري كالا، انجام مذاكرات مستقيم و كسب اطلاع  از نياز هاي دقيق خريداران، شناخت شركت هاي خريدار، كسب تجربه و مهارت در  زمينه شيوه مذاكرات.

source: اعزام هیات تجاری

نیکزاد بازدید : 46 1399/08/27 نظرات (0)

در مقاله قبل درمورد تجزيه و تحليل رقبا در بازار هدف و اهميت اين موضوع در كلاس هاي آموزش واردات و صادرات كالا صحبت كرديم. رقبا از اصلي ترين فاكتورهايي هستند كه مي توانند بر روي فروش محصول ما در بازار هدف تاثير گذار باشند.

تجزيه  و تحليل رقبا هم بايد قبل از انتخاب ۱۰۰ درصدي بازار انجام گيرد و هم بعد  از آن. تجزيه و تحليل رقبا بعد از ورود به بازار هدف بر اساس عوامل مختلفي  صورت مي گيرد كه مهمترين آنها را در زير عنوان كرده ايم.

فعاليت هاي پس از ورد به بازار هدف

در  تحليل رقبا، براي نتيجه گيري بهتر، بايد يكسري جداول مربوط به اين موضوع  را پر كنيد. در اين جدول ها اطلاعات مربوط به رقبا، قيمت، برند، سيستم  توزيع و درصد سهم بازار آنها در بازار هدف آورده شده است. كه در اينجا به  طور مختصر به شرح آنها مي پردازيم.

براي كاهش قيمت كالاي توليد داخلي در بازارهاي هدف و رقابت با ساير رقبا مي توانيم از ابزار هاي زير استفاده نماييم.

تعرفه ترجيحي:

با  برخي از كشور ها قرارداد  تعرفه ترجيحي داريم، بدين ترتيب كه از كالاي  صادراتي كشور ما به آن كشورها حق ورودي كمتري دريافت مي شود. همچنين بالعكس  از كالاي صادراتي آن كشورها به كشور ما نيز حقوق ورودي كمتري دريافت مي  شود.

مطالعه بيشتر: ترخيص كالا از گمرك شهريار

انواع تعرف ترجيحي عبارتند از:

  • تعرفه ترجيحي SP
  • تعرفه ترجيحي Preference
  • تعرفه ترجيحي SP دوطرفه

source: تحليل رقبا پس از ورود به بازار هدف

نیکزاد بازدید : 51 1399/08/21 نظرات (0)

یکی از مهمترین سرفصل هایی که در کلاس های آموزش صادرات و وادرات کالا تدریس می شود، تجزیه و تحلیل رقبا بعد یا قبل از انتخاب بازار هدف است. زیرا در میزان فروش محصول تاثیر مستقیم دارد.

برای تحلیل بازار و رقبا نیاز به نمودار یا ماتریس SWOT می باشد.

  • S: نقاط قوت (strength)
  • W: نقاط ضعف (weakness)
  • O: فرصت ها (opportunities)
  • T: تهدید-خطرات (threats)

تجزیه و تحلیل رقبا

با  بررسی SWOT می توان تصمیم گرفت که وارد کدام بازار صادراتی شد. هر بازار  صادارتی مشخصات خاصی دارد. رقبا، عوامل محیطی، فنی و اقتصادی، نقاط قوت،  فرصت، ضعف و تهدید رقبای هر بازار با بازار دیگر متفاوت می باشد.

این  عوامل برای صادر کننده در بازار عراق، پاکستان، افغانستان، ترکیه و اروپا  متفاوت می باشند. بنابراین برای هر بازار باید تجزیه و تحلیل SWOT جداگانه  ای انجام شود.

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از بندر بوشهر

علامت  تجاری Brand و Positioning و متمایز ساختن محصول، تعرفه ترجیحی، ورود موقت  و استرداد حقوق ورودی، خوشه سازی و تشکیل شرکت های بزرگ صادراتی از  ابزارهای استراتژی رقابتی می باشند.

واحد های صادراتی کشور با  استفاده از این ابزارها می توانند زمان ماندگاری خود در بازارهای هدف را  افزایش دهند. ایجاد نام تجاری Trade Market و جایگاه محصول از عوامل موثر  در توانمند سازی شرکت های صادراتی است.

درصورت نبود برند در صادرات کالا، در زمانی که یک کالا با مشکل مواجه شود به همه کالاهای صادراتی مُهر بی اعتباری می خورد.

source: نمونه تحلیل رقبا

نیکزاد بازدید : 34 1399/08/12 نظرات (0)

کشور امارات در چند سال اخیر به یکی از مهمترین کشورها در زمینه تجارت  بین المللی تبدیل شده است؛ به ویژه برای ما ایرانیان. شاید تعجب کنید که واردات کالا از دبی بعد از چین در رده دوم واردات کالا به کشورمان قرار دارد.

اما  اهمیت تجارت با امارات، تنها برای کشور ایران نمی باشد. با پیشرفت بسیار  فوق العاده ای که کشور امارت در چند سال اخیر داشته، این کشور به یک کشور  امن و ایده عال برای تجارت مبدل شده است.

که برخی از آنها در زمره  برترین و بزرگترین بنادر و فرودگاه های جهان به شمار می روند. این کشور  دارای ۸ بندر می باشد که مجموع ظرفیت کانتینری آنها به بیش از ۱۵ میلیون  TEU در سال می رسد. اغلب این بنادر به سرعت درحال توسعه بوده و آخرین  تکنولوژی های بندری در آنها به کار گرفته می شود.

مطالعه بیشتر: ترخیص کالا از بندر بوشهر

در  هفت امارات این کشور یک فرودگاه بین المللی قرار دارد. توسعه مناطق آزاد و  مناطقس چون شهر لجستیکی دبی و منطقه ویژه صنعتی خلیفه، امکان نبدیل شدن  تعدادی از فرودگاه های امارات را به هاب های مهم منطقه ای و جهانی فراهم  آورده است.

امارات دارای شبکه بزرگراهی توسعه یافته استکه تمامی  امارات ها را به یکدیگر متصل می کند. همچنین اتصالات جاده ای مناسبی برای  بنادر و فرودگاه ها ایجاد شده اند که دسترسی به این زیر ساخت ها را به  راحتی ممکن می سازد.

علاوه بر این کشور امارات درحال برنامه ریزی برای احداث خطوط ریلی سراسری به منظور تکمیل حلقه زیرساخت های لجستیکی است.

source: ارسال كالا از دبي به ايران

نیکزاد بازدید : 24 1399/07/14 نظرات (0)

حث صادرات و واردات كالا جز مهمترين مسايل اقتصادي هر كشور مي باشد.  زيرا تاثيري مهم و مستقيم بر اقتصاد هر كشور دارد. به همين دليل همه كشورها  اقدام به برگزاري كلاسهاي آموزش صادرات و واردات كالا كرده اند.

با  اين كار ميزان اشتباه يا خطر در انجام اين امر، تا حد چشم گيري كاهش يافته  است. اگر در زمان صادرات يا واردات كالا، اشتباه يا كوتاهي در نحوه صحيص  كارها به وجود آيد، ضررهاي جبران ناپذير هم براي تاجر و هم براي كشور در پي  دارد.

گاهي اوقات تاجر تمامي مراحل صادرات و واردات كالا را به طور  صحيح و قانوني انجام مي دهد، اما در زمان حمل كالا، اتفاق ناخوشايندي براي  محصول رخ مي دهد.

اتفاقاتي مانند از بين رفتن محصول، يا اجازه وارد  شدن كالا به كشور مقصد داده نمي شود، يا … . بنابراين يكي از مهمترين  كارهايي كه تاجر بايد در زمان معين انجام دهد، بيمه كردن محصول مي باشد.

براي  صادرات كالا بيمه نامه هاي متعددي وجود دارد. با آگاهي از اين بيمه نامه  ها مي توانيد بهترين و مناسب ترين بيمه را براي كالاي خودتان انتخاب كنيد.

قطعا با بيمه كردن كالاهاي صادراتي، درصورت به وجود آمدن مشكل براي محصولات، پيامدهاي ناخوشايند مالي به شدت كاهش پيدا مي كند.

مطالعه بيشتر: ترخيص كالا

انواع بيمه نامه هاي صادراتي

  • بيمه نامه كل گردش صادرات
  • بيمه نامه خاص صادرات
  • بيمه بلاثر شدن قرارداد صادراتي
  • بيمه نامه سرمايه گذاري
  • بيمه نامه صدور خدمات فني و مهندسي

source: بيمه صادرات كالا

نیکزاد بازدید : 37 1399/07/02 نظرات (0)

از آنجایی که صادرات و واردات از مهمترین مسایل مربوط به اقتصاد هر کشور  می باشد، باید با آگاهی کامل به این حوزه وارد شد. برای رسیدن به این  منظور شرکت در کلاس های آموزش صادرات و واردات می تواند مشکلات شما را در این زمینه از بین ببرد.

برای  داشتن یک تجارت بین المللی موفق باید اصول این کار را از ابتدا به طور  صحیح به انجام رساند. یکی از مراحل مهم صادرات و واردات انتخاب بازار هدف  می باشد.

بررسی و تحقیق برای انتخاب بازار هدف از اولین اقداماتی است  که باید توسط فرد صادر کننده یا وارد کننده صورت بگیرد. بدیهی است هرچقدر  تحقیقات در این زمینه جامع تر و دقیق تر انجام گیرد، به همان میزان موفقیت  شما قطعی تر می شود.

روش های متفاوتی وجود دارد که از طریق آنها  بتوان بازار هدف مناسب را انتخاب کرد. با مراجعه به اتاق بازرگانی کشور این  اطلاعات در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

اما ما در این مقاله قصد  داریم اطلاعاتی کلی، درمورد انتخاب بازار هدف در اختیارتان قرار دهیم.  اطلاع از مواردی که در زیر بیان می کنیم می تواند شما را در این امر بیشتر  یاری کند.

بیشتر بخوانید: آموزش ترخیص کالا از فرودگاه امام خمینی

تعیین بازار هدف

قطعا  هدف از صادرات و واردات فروش کالای مورد نظر در کشور خود یا کشور های دیگر  می باشد.. بنابراین اگر بهترین بازار را انتخاب نکنیم، خسارت های  ناخوشایند و حتی جبران ناپذیری برایمان رقم می خورد.

برای دوری از  این خسارت ها توجه به فاکتورهای زیر ضروری است. در زمان بررسی بازار ها،  این فکتور ها را به صورت جداگانه برای هر کشور انجام دهید.

  • تولید ناخالص
  • اندازه جمعیت
  • نگرش به کالاهای خارجی
  • آمار تولید داخلی
  • آمار واردات کالای مورد نظر
  • بررسی رقابت در بازار
  • جایگاه رقابتی شرکت در بازار
  • موانع غیر تعرفه ای
  • هزینه بازاریابی
  • محدودیت قیمت گذاری

source: تعیین بازار هدف

نیکزاد بازدید : 70 1399/06/25 نظرات (0)

در امر صادرات و واردات کالا، بخش مربوط به ترخیص کالا از گمرک،  پیچیده تر از مراحل دیگر می باشد. یکی از این پیچدگی ها مربوط می شود به  برخی از فرم ها، اصطلاحات، اماکن، … . این موارد بسیار مهم هستند.

چرا  که اگر در زمان انجام مراحل ترخیص کالا، اطلاعات کاملی از این موارد  نداشته باشید دچار سردرگمی شدیدی می شوید. یا حتی ممکن است در زمان ترخیص  با مشکلات متعددی رو به رو شوید. و هر دوی این ها نتایج خوبی را در پی  ندارند.

درنتیجه بهترین راه حل کسب اطلاعات لازم و کامل قبل از اقدام  به صادرات و واردات می باشد. در این مقاله مهمترین اصطلاحاتی را که شما با  آنها موجه می شوید را آورده ایم. مطالعه کنید و اگر سوالی برایتان پیش آمد  با کارشناسان ما در میان بگذارید.

– اظهار کالا

بیانه ای  شفاهی یا کتبی است که بر اساس مقررات این قانون اظهار کننده، رویه گمرکی  مورد نظر خود را درباره کالا مشخص می کند و اطلاعات مورد تظر برای اجرای  مقررات گمرکی را ارائه می دهد.

– اظهار کننده

صاحب کالا یا  نماینده قانونی آن می باشد که کالا را برابر با قانون به گمرک اظهار می  کند. در اظهار الکتریکی صاحب کالا یا نماینده قانونی وی، به استناد به  گواهی دیجیتالی تایید شده از مرکز مجاز صدور گواهی مذکور، به عنوان صاحب  کالا یا نماینده قانونی آن شناخته می شود.

– اظهار نامه اجمالی

سندی  است که به موجب آن شرکت حمل و نقل، فهرست کلی محصولاتی که باید بارگیری یا  تخلیه شود را هنگام ورود یا خروج وسیله نقلیه از کشور اعلام می نماید.

لازم به ذکر است اطلاعاتی را که در این فرم ها درج می کنید از اهمیت زیادی برخوردارند. در کلاس های آموزش صادرات و واردات کالا، نحوه صحیح پر کردن این فرم ها را آموزش می دهند.

source: تعاریف و اصطلاحات گمرکی

نیکزاد بازدید : 31 1399/06/18 نظرات (0)

در زمان ترخیص کالا از گمرک کشور چه برای صادرات و چه برای واردات، کالا مورد ارزیابی ماموران گمرک  قرار می گیرد. یکی از مواردی که در ارزیابی کالا به آن دقت زیادی می شود  نوع کالا است. در این مرحله بررسی می شود که کالا مجاز است، ممنون است یا  قاچاق.

بنابر قوانین کشور ایران کالاهای وارداتی با صادراتی به 5 دسته زیر تقسیم می شوند.

  • کالای مجاز
  • کالای مشروط
  • کالای غیر مجاز
  • کالای ممنون
  • کالای قاچاق

همچنین  در قانون تبصره هایی برای نوع کالاهای صادراتی و وارداتی آمده که دانستن  آنها برای فرد یا شرکت وارد یا صادر کننده بسیار مفید و حتی ضروری است.

لازم به ذکر است در کلاس های آموزش واردات و صادرات کالا تمامی این نکات آموزش داده می شود. پس قبل از شروع تجارت، حتما به این کلاس ها مراجعه کنید.

کالای مجاز

کالای  مجاز می تواند مانند کالای ممنون اجازه ورود پیدا نکند. و صاحب آن مجبور  به برگرداندن کالا به کشور مبدا شود، یا حتی کالا ضبط یا معدوم گردد. این  امر برای کالای مشروط هم نیز ممکن است اتفاق بیفتد.

کالای ممنون

کالای  ممنون برخلاف تصور الزاما قاچاق محسوب نمی شود. زیرا قاچاق حاصل عمل مرتکب  است، خواه کالا ممنوع، مجاز یا مشروط باشد. ضمنا در هر مورد باید در قانون  پیش بینی شده باشد.

source: انواع کالای وارد شده به گمرک

نیکزاد بازدید : 42 1399/06/11 نظرات (0)

با گشت و گذار كوتاهي در بازار متوجه مي شويم واردات كالا از چين سهم بسيار بزرگي از بازار ايران را در اختيار دارد. مناسبات رسمي دو كشور  ايران و چين از سال ۱۹۷۱ شروع شده و درحال افزايش چشم گيري مي باشد. ايران و  چين از نظر سياسي، اجتماعي و فرهنگي داراي نقاط مشتركي هستند.

علاوه  بر اين در شرايط اقتصادي، منطقه اي و جهانيِ امروز، كشور ايران تصميم دارد  روابط خود با كشور چين را توسعه دهد. به همين دليل چين در حال حاضر  بزرگترين طرف تجاري ايران محسوب مي شود كه بدون شك زمينه روابط تجاري اين  دو كشور افزايش هم مي يابد.

اما همانطور كه بازار ايران براي ورود  كالاهاي چيني بسيار مناسب مي باشد، بازار چين هم براي صادرات كالاهاي  ايراني بستر فوق العاده اي مي باشد. به خصوص كه اين كشور پرجمعيت ترين كشور  جهان است و به همان نسبت جامعه مصرفي هم مي باشد. در اين مقاله قصد داريم  مهمترين كالاهاي چيني براي واردات به ايران و صادرات كالاهاي ايراني به  كشور چين را بررسي مي كنيم.

اين نكته را فراموش نكنيد كه براي موفقيت  در صادرات كالا به كشور چين بايد اصولي را رعايت كنيد. نبايد بدون تحقيق و  بررسي اقدام به اين كار كنيد، زيرا ممكن است بيشتر ضرر به دنبال داشته  باشد تا سود. بر اين اساس بهترين راه شركت در كلاس هاي آموزش صادرات كالا مي باشد.

بهترين كالاهاي چيني براي واردات به ايران

همانطور  كه مي دانيد بيشترين كالاهاي وارداتي به كشورمان ايران، مرتبط با كالاهاي  چيني مي باشد. ميزان واردات كالاهاي چيني در چند سال اخير افزايش قابل  ملاحظه اي داشته است. افزايش واردات كالاهاي چيني دلايل متفاوتي دارد.  مهمترين آنها وجود تحريم هاي خارجي و شناخت توليد كنندگان چيني از بازار  ايران مي باشد.

اگر به طور كلي بخواهيم كالاهايي كه بيشترين واردات به ايران را داشتند نام به ببريم به ليست زير برمي خوريم.

  • قطعات صنعتي و ماشين‌آلات
  • لوازم جانبي اتومبيل
  • كاغذ
  • قطعات و لوازم جانبي موبايل و كامپيوتر
  • مواد اوليه شيميايي و معدني
  • قطعات ساختماني و لوازم خانگي

source: بهترين كالا براي واردات از چين

نیکزاد بازدید : 62 1399/06/07 نظرات (0)

كشور چين در چند دهه اخير پيشرفت چشم گيري داشته و از يك جامعه سنتي به  يك جامعه مدرن صنعتي تبديل شده است. به همين دليل بسياري از افراد و شركت  ها در سراسر دنيا اقدام به وارادات كالا از چين كرده اند. همچنين به دليل اشباع شدن بازار داخلي و جهاني از كالاهاي چيني  بسياري، كشور چين را كشور صادر كننده كالا و محصول مي دانند.

اين  درصورتي است كه كشور چين هم مانند بسيار از كشورها نياز به واردات كالا  دارد. به ويژه كه اين كشور، پرجمعيت ترين كشور جهان مي باشد و بايد براي  مردمش ايجاد شغل كند. بزرگي اقتصاد، وسعت بازار، رشد تقاضا و جامعه مصرف  گراي چين اين كشور را به يكي از بزرگترين كشورهاي وارد كننده جهان تبديل  كرده است.

بنابراين كشور چين به همان ميزان كه يكي از بزرگترين  كشورهاي صادر كننده جهان محسوب مي شود، براي رفع نيازهاي خود نيازمند  واردات مي باشد. يكي از بهترين كشور هاي براي صادرات كالا به چين، كشور  خودمان ايران است. زيرا روابط اقتصادي و سياسي هر دو كشور درحال افزايش مي  باشد.

برخي از بهترين كالاهاي ايراني براي صادرات به بازار چين  عبارتند از: فرش ايراني، صنايع دستي، گياهان دارويي، مواد غذايي مانند  خشكبار، شيريني جات، … .

سه راه كانال متفاوت براي صادرات كالا و  خدمات به چين وجود دارد. اين سه كانال ارتباطي را در زير توضيح داده ايم.  اما بهترين راه موفقيت در اين امر شركت در كلاس هاي آموزش واردات كالا و صادرات كالا است.

شركت هاي بازرگاني

توزيع كنندگان

كارگذاران محلي

source: روش هاي واردات كالا به چين

نیکزاد بازدید : 34 1399/05/27 نظرات (0)

اگر دستی در تجارت دارید و تصمیم گرفته اید به امر صادارت کالا مبادرت  ورزید، باید قبل از انجام صادرات از شرایط و قوانین آن اطلاع پیدا کنید.  درنتیجه بهترین راه برای آگاهی از این قوانین و مراحل صادرات و واردات  مراجعه به کلاس های آموزش صادرات کالا است.

زیرا  درصورت رعایت نکردن قوانین یا اطلاع نداشتن از آنها، صادرات کالا می تواند  ضررهای جبران ناپذیری را هم به اقتصاد کشور و هم به شخص یا شرکت صادر  کننده کالا وارد کند. یا حتی اگر قبلا صادارت کالا انجام داده اید، باید  بدانید قوانین مربوط به صادرات کالا بر اساس شرایط اقتصادی و سیاسی کشور  مدام درحال تغییر است. پس باید خودتان را با قوانین صادرات کالا به روز  رسانی کنید.

برای اطلاع از قوانین صادرات کالا و نحوه ترخیص کالا از  مرز گمرکی کشور مطالعه قانون مقررات صادرات و واردات بهترین راه است. این  قانون دارای 48 ماده قانونی، 45 تبصره و 14 بند می باشد. توجه داشته باشید  صادرات کالا، واردات کالا و ترخیص کالا هرکدام قوانین مربوط به خود را  دارند. بنابراین در زمان مطالعه قانون صادرات و واردات به قوانین بخش  مربوطه توجه کنید.

هر قانونی که به تصویب مجلس اسلامی می رسد، برای  نحوه انجام آن، آیین نامه هایی به تصویب می رسانند. پس بعد از مطالعه  قوانین صادرات باید آیین نامه های اجرایی آن را مطالعه نمایید. در آیین  نامه نکات کامل تر و دقیق تری آمده است که اطلاع از آنها می تواند کمک  شایانی به شما کند. آیین نامه صادرات و واردات دارای 46 ماده می باشد.

قوانین و مقررات صادرات کالا مربوط می شود به: قانون امور گمرکی، قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و  آیین‌نامه آن، قوانین و تعرفه ‌های گمرکی، کنوانسیون ‌ها و قراردادهای  بین‌المللی حمل ‌و نقل کالا، قوانین پولی و بانکی کشور، قانون داوری تجاری  بین‌المللی، … .

پس برای موفقیت بیشتر در امر صادرات و ترخیص کالا  این قوانین و آیین نامه ها را به دقت بررسی کنید. و در هر مرحله ای که دچار  مشکل شدید با کارشناسان این حوزه مشورت کنید. همچنین قبل از هرکاری به اخذ  کارت بازرگانی اقدام کنید. زیرا بدون این کارت شما اجازه صادرات یا واردات  را ندارید.

source: آموزش صادرات کالا

نیکزاد بازدید : 34 1399/05/08 نظرات (0)

بحث صادرات کالا برای هر کشوری از مباحث بسیار مهمی می باشد. به همین  دلیل در ابتدا ما به شما توصیه می کنیم برای موفقیت در این امر، به کلاس  های آموزش صادرات کالا مراجعه کنید. زیرا برای مبادرت به امر صادارت باید خیلی دقیق و برنامه ریزی شده اقدام کنید.

به  دلیل اینکه صادارت تاثیر بسزایی بر اقتصاد جامعه و هزینه های شرکت صادر  کننده دارد.اما در این مقاله قصد داریم مراحل صادرات کالا یا خدمات را  عنوان کرده تا شما آگاهی بیشتری در ایم خصوص به دست آورید.

اگر کالا  یا خدماتی را تولید یا عرضه می کنید و تصمیم گرفته اید که این کالا یا  خدمات را به خارج از مرزهای کشور برده و آنها را در بازارهای بین المللی  عرضه کنید، برای موفقیت در این کار باید یکسری اصول را انجام دهید.

به  هر میزان که این مراحل را با دقت و موشکافی بیشتری انجام دهید، موفقیت  صادرات کالا یا خدمات خود را بیشتر تضمین می کنید. این مراحل عبارتند از:

شناخت بازار هدف

قبل  از هرکاری باید بازار بین المللی را مورد بررسی کامل قرار دهید تا متوجه  شوید، کدام کشورهای برای عرضه کالا یا خدماتتان مناسب هستند. بعد از مشخص  کردن کشورهای مقصد برای صادرات، باید بازارهای داخلی آن کشورهای را ارزیابی  کنید.

در این ارزیابی باید به مواردی مانند: راه های عرضه کالا یا  خدمات در آن کشورها، میزان تقاضا برای کالا یا خدمات شما، راه های اثرگذاری  بیشتر در مخاطب کشورهای مقصد برای فروش بیشتر، شناختن رقبای داخلی و خارجی  در کشورهای مقصد، …. توجه کنید.

کسب مجوزهای لازم برای صدور کالا یا خدمات

بعد از آنالیز بازارِ مقصد برای صادارت کالا،  باید اقدام به دریافت مجوزهای لازم کنید. برای کسب این مجوزها باید به  ارگان یا وزرات خانه مرتبط با کالا یا خدمات خود مراجعه کنید. برای متال  اگر قصد صادرات یک محصول کشاورزی را دارید، برای اخذ مجوز باید به وزارت  کشاورزی مراجعه نمایید.

تعیین قیمت صادراتی توسط کمیسیون نرخ گذاری

شرکت  یا فرد صادر کننده با درنظر گرفتن تمامی هزینه ها باید به کمیسیون نرخ  گذاری کشور مراجعه کرده تا قیمت نهایی برای کالا یا خدمات صادراتی تعیین  شود. این هزینه ها شامل هزینه تولید، بسته بندی و ارسال کالا و هزینه های  مربوط به گمرک کشور می باشد.

source: مراحل صادرات کالا

نیکزاد بازدید : 39 1399/04/18 نظرات (0)

صادرات در معناي ساده به انتقال يا ارسال كالا يا خدماتِ كشورِ خود به ديگر كشور ها در تمام نقاط دنيا گفته مي شود. به عبارت ديگر صادرات يعني توليد كالا يا خدمات در كشور خود و به فروش رساندن آنها در بازار هاي  بين المللي براي افرايش رونق اقتصادي كشور. همچنين صادرات بايد از طريق  كمرگ هر كشوري انجام گيرد.

وجود صادرات  به منظور افزايش گردش چرخه اقتصاد هر كشوري لازم مي باشد. صادرات به حدي  مهم است كه مي توان وضعيت اقتصادي يك كشور را از ميزان صادرات آن تشخيص  داد. بر اين اساس اگر ميزان صادرات از واردات در يك كشور بيشتر باشد، نشان  دهنده اين است كه آن كشور از اقتصاد بسيار خوبي برخوردار است.

برعكس  اگر ميزان صادرات از واردات يك كشور كمتر باشد، نشان دهنده اقتصاد ضعيف آن  است. حال اگر مي پرسيد چرا صادرات با اقتصاد يك كشور رابطه اي به اين  تنگاتنگي دارد، بايد بگويم، افزايش صادرات يعني افزايش توليد كه افزايش  توليد هم باعث مي شود نيروي كار بيشتري مشغول به كار شود.

علاوه بر  اين، معاملات بين المللي معمولا با ارزهاي رايج در دنيا صورت مي گيرند.  درنتيجه افزايش صادرات، افزايش ارزي بانك مركزي را در پي دارد. افزايش ارزي  بانك مركزي هم به اين معناست كه پول بيشتري به بازار داخل كشور سرازير مي  شود. كه باز هم همين امر باعث افزايش چرخه تولي، افرايش صادرات و كنترل  تورم در يك كشور مي شود.

بر اساس همين اهميت بسيار زياد صادرات است كه بسياري از كشور ها، تمركز ويژه اي بر امر آموزش صادرات دارند.

صادرات انواع مختلفي دارد، اما دو نوع اصلي آن كه هميشه در بالاي ليست قرار مي گيرند، عبارت اند از صادرات دائم و صادرات موقت.

source: انواع صادرات كالا

نیکزاد بازدید : 34 1399/04/03 نظرات (0)

گروه بازرگانی تجارت طلایی افتخار دارد كالا و خدمات شما را مرحله به مرحله به بازارهای جهانی معرفی و صادر نماید. در ذیل گزیده ای از خدمات كه در راستای آموزش صادرات و  صادرات كالا شما ارائه می شود، معرفی می گردد:

•    تعین HS code
•    بررسی امكان صادرات محصول از بعد قانونی ومجوزات 
•    بررسی سابقه صادرات محصول و روند آن
•    بررسی كشور های وارد كننده محصول 
•    بررسی قیمت محصولات مشابه در اینترنت وبدست آوردن قیمت مناسب محصول جهت صادرات
•    بررسی رقبا موجود برای این محصول وامكان رقابت با آنها 
•    بررسی مشوق های صادراتی وتاثیر آن روی قیمت كالا
•    بررسی مصرف كنندگان محصول
•    بررسی مشتریان مستقیم یا واسط ونحوه ارتباط با آنها 
•    بررسی وانتخاب سیستم مناسب جهت فروش
•    تهیه ماتریس SWOT
•    اجرای پروژه در محیط وب 
•    تهیه معرفی صحیح از محصول وكارخانه به زبان فارسی و انگلیسی و سایر زبان ها با توجه به بازار هدف 
•    تهیه عكس مناسب از محصول
•    معرفی محصول و شركت تولیدی در سایت های B۲B از جمله    Alibaba  Trade key  
•    SEO تلاش در جهت بهینه كردن
•    پیگیری جهت صادرات كالا
•    مكاتبه پاسخگویی به در خواست ها و پیگیری فروش طی مدت پروژه
•    تهیه دیتا بیس مشتریان بالقوه و پیگیری های لازمه جهت توسعه بازار 
•    حضور در بازار هدف بنا به بنا به ضرورت 
•    حضور جهت بازاریابی ویافتن نمایندگی مناسب 
•    حضور در نمایشگاه های مربوطه “بررسی نمایشگاه های مرتبط با محصول و همچنین تحقیق در خصوص اثر بخشی نمایشگاه از طریق دیگر ایرانیان كه قبلا در نمایشگاه شركت كرده اند “
•    ایجاد نمایشگاه تخصصی و یا ایجاد شعب فروش 
•    تهیه دیتا بیس مشتریان بالقوه  و پی گیری های لازمه جهت توسعه بازار 
•    اجرای فرایند حمل ونقل وترخیص 
•    محاسبه هزینه های ترخیص وحمل ونقل
•    هماهنگی اجرای پروژه حمل وامور گمركی 
•    تهیه دیتا بیس مشتریان و پی گیری های لازمه جهت توسعه بازار
•    دنبال كردن بازارهای جدید صادراتی در صورت نیاز و تقاضا از سوی متقاضیاین خدمات به كلیه تولید كنندگان، صاحبان صنایع و كارخانجات انجام می گردد.

source: خدمات و آموزش صادرات

درباره ما
Profile Pic
گروه بازرگانی تجارت طلایی در جهت توسعه صادرات محصولات و خدمات ایرانی و ارایه تسهیلات (آموزش، ترخیص کالا، بازرسی و..) به صادرکنندگان و تجار تشکیل یافته است. این گروه نمایندگی رسمی چاپ و نشر بازرگانی، جواز تاسیس از وزارت صنعت، معدن و تجارت و مجوز آموزشی از سازمان فنی وحرفه ای را دارا می باشد و در سه حوزه: آموزش صادرات واردات وترخیص کالا، خدمات ترخیص کالا از گمرکات کشور، خدمات صادرات و واردات ارایه خدمت مینماید. آموزش صادرات انواع کالا و محصول در تجارت طلایی، آموزش واردات کالا و محصول و قانون و قررات مربوط به آن، آگاهی از تمامی قوانین مرتبط با ترخیص کالا در ایران از طریق آموزش های مجموعه تجارت طلایی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 38
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 7
  • آی پی دیروز : 11
  • بازدید امروز : 16
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 44
  • بازدید ماه : 138
  • بازدید سال : 1,359
  • بازدید کلی : 5,674